Działalności » Wybijanie jaj

Zakład wybijania jaj specjalizuje się w produkcji niepasteryzowanej masy żółtkowej I białkowej.

Do produkcji używamy wyłącznie świeżych jaj pochodzących z własnej Fermy Drobiu, które gwarantują uzyskanie produktów najwyższej jakości.

W procesie wybijania jaj ściśle przestrzegamy reżimów higienicznych oraz procedur produkcyjnych co dokumentuje kodeks GMP/GHP i księga HCCP.

Wybijalnia jaj jest pod stałym nadzorem Powiatowego Lekarza Weterynarii.

Świeża masa żółtkowa i białkowa schładzana jest do temp. 30C.

Każda partia produktu posiada badanie mikrobiologiczne oraz dokument ”Świadectwo Kontroli Jakości” i „Handlowy Dokument Identyfikacyjny”.

Dysponujemy własnym transportem – samochodem chłodnia.

Skontaktuj się z działem wchodząc do zakładki "kontakt"

 

Skontaktuj się z nami

Nasz adres:

43-430 Goleszów ul. Ławki 20

Napisz lub zadzwoń:

tel: (33) 852 82 85

mail: rksgoleszow@ox.pl